Seo optimizacija sajta cena

8 Feb

seo optimizacija sajtaCena seo optimizacije sajta, pitanje koje se uvek nameće kao prvo. Razmislite dobro koliko vas košta to što niste uradili seo optimizaciju sajta, koliko gubite što niste prvi na Google. Gubite mnogo i to mnogo više puta nego što je cena seo optimizacije sajta. Da li kada ukucate u polje pretrage na Google pretraživaču ime vašeg proizvoda, da li se uopšte pojavljujete u prvih 10 rezultata, onosno da li se nalazite na prvoj strani Google pretraživača.

  1. Da li želite da sa vaš proizvod ili usluga nalazi na prvoj strani Google pretraživača
  2. Da li želite da proširite prodaju na tzržište cele Srbije i regiona
  3. Da li ste spremni da uložite novac u seo optimizaciju sajta

Ako niste, preskočite odmah dalje čitanje ovog teksta i idite gledajte Zvezde granda, ni njima nije potrebna usluga promocije na internetu, njima je dovoljno što su prvi na Pinku.

Razmišljate o seo optimizaciji sajta?

Evo vam nekoliko onih koji nisu dugo razmišljali da li da ulože novac u optimizaciju sajta, oni sada prodaju svoje proizvode i usluge i život njihovih malih firmi se ne može zamisliti bez sajta koji je optimizovan za ključne reči njihovih proizvoda ili usluga. Da li jedna mala stolarska radnja iz provincije može da se poredi sa velikom proizvođačima kao što su Simpo, Formaideale? Može čak i da bude ispred njih za pojedine ključne reči na Google pretraživaču. Zato što ima bolji i sadržajniji sajt na kome je rađena seo optimizacija sajta.

Niste još shvatili koja je svrha optimizacije sajta? Pređite na Zvezde granda!

Seo optimizacija cena – sitnica

Koliko bi ste vi izdvojili za optimizaciju sajta, cena koja je za Vas prihvatljiva. Imate već urađen sajt, zavisno od načina izrade sajta i koliko treba prepravki ja ceo sajt iz početka radim za 150 eura, manje omplikovane za 100 eura. Ovakav sajt ima osnovnu optimizaciju sajta jer ko jednom nauči da radi po pravilima on tako radi uvek. Dodatna ulaganja u razvoj i optimizaciju sajta predstavljaju rad na duže staze i ona košta još od 100 do 150 eura zavisno od konkurencije za pojedine ključne reči. Ovaj drugi deo plaćate nakon ostvarneg cilja prva strana Google pretraživača, a najbolje je biti prvi na Google. Znači sve vas košta maksimalno 200 do 300 eura. Šta mislite možete li sada da odvojite novac za oiptimizaciju sajta.

Mi imamo iskustva u seo optimizaciji sajtova, kontaktirajte nas da se odmah dogovorimo, a uloženi novac ćete sigurno odmah vratiti jer će vam dobra pozicija na Google to omogućiti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: